Natuurhuisje in São luis – Alentejo – Portugal – 55694

Natuurhuisje in São luis – Alentejo

Een regeneratieve eco-boerderij in het kustnatuurpark in Zuidwest-Portugal. Het project gaat over het herstel van het land met behulp van verschillende regeneratieve landbouw- en permacultuurmethoden, het leven van het net, en het inspireren van anderen door het delen van kennis. Dit natuurhuisje heeft de perfecte omgeving om te ontspannen en tot rust te komen in een prachtig, rustig landschap vol met de rijkdom van het wild, de geluiden van het bos en een uitzicht dat reikt tot aan de Atlantische kust. Het geeft u alles wat u nodig heeft om weer in contact te komen met de geest van de natuur. Wandel door het inheemse kurkbos, neem een duik in onze natuurlijke meren en voel je gebiologeerd door de steeds wisselende zonsondergangen.

(Update Februari 2023)
Maximaal aantal personen: 3
Plaats: São luis
Regio: Alentejo
Land: Portugal
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een erf
internettoegang (WiFi), tuin (gedeeld), meertje, wasdroger, trampoline, binnenplaats, terras (gemeenschappelijk), badkamer (gedeeld met anderen), toilet, douche, warm water, elektriciteit

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Portugal – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in São luisAlentejo

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie